IJstaarten & IJstapas

Voor heerlijke IJstaarten bent u bij ons aan het juiste adres. Zet een heerlijke en feestelijke ijstaart of ijstapas op tafel.

Wil je alvast een ijstaart reserveren voor de Pasen? Dit kan tot uiterlijk dinsdag 4 april. Mail naar: info@heerlijkheidlinde.nl o.v.v. welke ijstaart je graag wilt hebben, je telefoonnummer, ophaaldatum en het aantal. Ook is het mogelijk om het bestelformulier in de winkel in te vullen. In de winkel hebben wij ook voorraad maar hier geldt op=op.

Luxe duo IJstaarten – € 23,95 – 6 tot 8 personen

  • Luxe IJstaart Lemon Pie & Vanille bestaat uit: Cake bodem met laagje witte chocolade, vanille ijs, cake partjes met Lemon Curd, Lemon Pie ijs, gegarneerd met Lemon Curd en Lemon Pie Crumble, gedecoreerd met Paas en Lente chocolade en schuimpjes.

Luxe IJstaart Lemon Pie & Vanille


  • Luxe IJstaart Vanille & Aardbei bestaat uit: Cake bodem, vanille ijs, aardbei ijs, gegarneerd met witte chocolade en chocolade schaafsel, gedecoreerd met Paas en Lente chocolade en schuimpjes.

Luxe IJstaart Vanille & Aardbei


IJstapas – € 17,95 – 4 personen

Deze leuke en originele ijstapas bevat 8 bolletjes ijs in 2 verschillende smaken. Wij stellen de ijstapas samen in de volgende smaken: vanille, stracciatella, banaan, aardbei, mokka en chocolade. Decoratie en garnering bestaat uit: schaafsel van witte chocolade, hazelnoot krokant, mini marshmallows, mini smarties, sneeuwschuim en aardbei variegato.

IJstapas